fredag 17 september 2010

[ANNA] Så är det med det.

Utvärdering av sömnbrist sjätte natten i rad. Nja någon superhjälte kan jag inte påstå att jag känner mig som. Natten bjöd 4 timmars(ej sammanhängande) sömn. Lever det gör jag. Men vi kan enas om att idag är inte rätt dag att fundera över när jag ska sluta tappa hår, hur urvridna mina bröst ser ut eller hur glåmigt mitt ansikte är. Nä nu låtsas vi som det regnar(det gör det ju förr eller senare iallafall idag misstänker jag) och gläds åt att en väldigt trött Linus är ledig, att samtliga är friska och att vi har en underbar dotter(trots att hon håller oss vakna) mat på bordet och tak över huvudet.

Idag är det tillåtet att göra lite vad som för att hålla the spirit uppe. Så som att äta lite vad man känner för. Linus är i affären just nu och köper godis till kvällen.

Ha en fin fredag, ses sen!

3 kommentarer:

Johanna sa...

Ha en underbar dag mina tappra vänner! Även om du inte känner dig som en, så är du en superhjälte... för Skorpan å i mina ögon! PUSSSSSS

Anna sa...

TACK Johanna det värmde massor!
puss

Lillsyrran sa...

Håller med Johanna, även om du inte känner dig som en superhjälte så är du en morsan!!
Du är grym syster....!
Lägg ingen energi på när du ska sluta tappa hår eller hur urvridna dina bröst ser ut, dem kan du sitta och filosofera över när du är gammal och bor på hemmet. Då har du inget bättre för dig så då kan du sitta och titta på dina bröst ;)
Puss