tisdag 21 september 2010

[ANNA] Regnig tisdag.

Idag är vädret ruggit värre, här hemma går vi och småfryser lite. Linus är ledig idag, nu när Skorpan sover ligger vi och myser i soffan. Hon somnade med nappen liggandes brevid sig i sängen, när jag kollade till henne nyss så hade hon nappen i munnen. Det är lite kul att hon är så självständig och förser sig själv. Skorpan är trots förkylningen en riktig solstråle. Igår när vi var på BVC passade läkaren på att titta i Skorpans hals när han hörde att hon var förkyld. Det var rött och svullet, inte konstigt att hon hade lite kämpigt att äta och var lite småledsen. Vi blir glada att hon känns lite mer med på noterna idag.




tillägg..det är Linus ben, inte mina. Sant faktiskt. Ja må rösta väldans rött men rakar benen gör jag haha.

6 kommentarer:

Anette sa...

Fortsätt krya på dig Skorpan!
Kram Anette och Melvin :)

Anna sa...

Tack Nettan&Melvin, sådana hälsningar värmer och banne mej om hon inte ser lite friskare ut genast:)
Kram på er!

Maria sa...

Ja krya på dig Skorpan, hemskt att vara förkyld, speciellt för småttingarna:( Skönt att det börjar bli bättre:)

Johanna sa...

Ja det är ju bra att du förtydligar vem benen tillhör, tänk om du skulle råka göra någon upprörd menar jag! ;) Hihi! Puss å krya på sig till Skorpan

Anna sa...

Maria!
Tack tack!!! Usch jag är värsta hönsmamman och började nästan lipa när hon var som mest snorig för jag tyckte så synd om henne och inte kunde förklara för henne att det blir bättre snart.

Johanna!
Tack:D Hahaha man vet aldrig vettu, kanske nån sitter där hemma och tänker fan hur vågar hon visa upp dom där Chewbacca-benen.

Maria sa...

Äsch Anna, jag var likadan, man känner sig ju sjukt hjälplös när de bara snorar och knappt kan andas, man får vara hönsmamma ibland:)