onsdag 22 september 2010

[ANNA] Eftermiddag.

Skorpan är mycket piggare idag, näsan rinner lite men i övrigt är hon tillbaka på banan! Vi träffade Johanna och drack lite kaffe/åt mosad banan, ni kanske kan räkna ut vem som fick vad. Skorpan satt som vanligt mest vänd åt alla möjliga håll och raggade mest på personalen. Skorpan har ända sedan födseln behållit första platsen som Fräcka Frökens favoritbebis enligt personalen, äsch då säger morsan. Jag kan iiinte förstå varför, hon är ju bara världens sötaste och gladaste lilla snörpa liksom.

Blev faktiskt aningens irriterad på en mamma som satt vid bordet brevid oss. Hon hade en son, någon månad äldre än Skorpan skulle jag gissa, som slängde ner hennes mobil från bordet två gånger. Sista gången fick han ordentligt med skäll, vilket fick både jag och Johanna att höja på ögonbrynen. Lägg inte mobilen inom räckhåll då pucko! Är det något som man inte vill att ens barn ska lägga rabarber på, såsom en het kopp kaffe, något som kanske är dyrt/ömtåligt eller rentav farligt att stoppa i munnen så ser man till att det inte finns inom räckhåll. Det är ju fan lektion nummer ett som förälder när ens barn börjat bli aktivt. Man kan iallafall inte skälla på någon som är sju månader och nyfiket upptäcker världen och pillar på allt.


Skorpan lyckas få till nån slags konstig min haha.

3 kommentarer:

Klara sa...

Nu börjar lilla Skorpan likna sin mamma, samma hårfärg iaf. Tusen karam till världens skönaste familj.

Anna sa...

Klara!
Hihihi du kommenterade bra jobbat!! Johanna viskade i mitt öra att hon visat dig. Ja eller hur, det finns hopp om att hon blir lik mig nu haha.
Massor kramar till dig själv och din familj!

Anette sa...

Knasig morsa, klart hon får skylla sig själv!