tisdag 7 september 2010

[ANNA] Le petite update..

11:55 vardagsrummet

Jag har vikt tvätt och diskat, Skorpan sover, nu sitter jag ner och hämtar andan och käkar frukt. När Skorpan vaknar är det lunchdags sen ska vi träffa Malin och fika. Sen vi började med fast läggningstid för unga fröken så finns det helt plötsligt lite tid för tv på kvällarna. Jag uppskattar det som aldrig förr! Göra lite te och krypa upp hos Linus för att bara slappa framför tv:n. Nu går det ju till och med att göra det framför kvalitetstv dessutom.

Igår började Lite sällskap med Filip&Fredrik, dock var det lite i senaste laget för en trött morsa och en farsa som skulle upp kl 06 idag. Visst var det stunder av total skämstv så man nästan fick titta bort eller sänka ljudet, men det var ändå lite småmysigt. Om jag bodde i Grums skulle jag med vilja vara vän med hon Lillemor(blonderade kvinnan som var vän till unga svarthåriga morsan). Stellan var ju med lite kul, hemstekta hamburgare två gånger om dagen varje dag! På frågan varför svarar han lite smågenerat; "alltså jag tycker hamburgare är görgött" på värsta värmländskan. Ja vi fattar det, jag gillar raggmunk väldigt mycket, men inte 24/7. Han hade helt enkelt flyttat hemifrån och fastnat i den där tiden direkt efteråt. Den när man njuter av friheten och äter precis vad man vill exakt när man vill. Ikväll börjar Idol auditions och det går alltid hem på s:t Korsgatan. Sen är ju jag värsta Robinsonnörden så det längtar jag lite till. Något jag däremot INTE kommer att bänka mig framför är Kungarna av Tylösand, där går gränsen för BARA skämmigt. Vad som får mig att stänga av tv:n är lördagsunderhållningen i oändliga former av skitdåliga dansprogram.

Angående det stundande valet, ni som tycker jag är lite smårabiat med att man ska dela föräldraledigheten så lika som möjligt, ni kanske tror att jag tycker Lars Ohlys förslag om att lagstadga är jättebra. Det tycker jag inte. Det är bara tragiskt. Det handlar om att vilja. Blir man tvingad tror jag inte att det kommer något bra utav det.

Inga kommentarer: