onsdag 22 september 2010

[ANNA] Onsdags-TV.

Vi har precis sett första avsnittet av Berg flyttar in, jag älskar Berg flyttar in!! Gunde Svan var ju för övrigt hur kul som helst, och en disciplinerad tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna(fast det hade man ju anat). Jag skriver mycket komihåg/attgöralistor, han vinner, hans var färgorganiserade, med prioriterings abc OCH beräknad tidsåtgång för sysslan! Att han för övrigt satte nytt personbästa på duschning, tid 1.29! Ja mina vänner från påklädd-avklädd-intvålad/duschad-påklädd på 1 minut och 29 sekunder! Jag blev nästan lite provocerad av det. Banne mej om jag inte ska testa imorron, fast jag skulle i och för sig behöva tvätta håret, hmm.

Måste vara lite speciellt att ha Gunde som farsa, jag ser framför mig, plocka undan julpyntet ungar, klockan startar nu! Helvete vi hade ju en tid på 6:34 förra året, nu måste vi sätta oss ner och prata om var det gick fel.

3 kommentarer:

Maria sa...

Vi tittade också på det här nere. Carina Berg är ju störtskön ju.Gunde va himla skön han också. Lycka till med duschningen imorgon sis!
:P Håller tummarna!
Välkommen åter va ju ganska roligt också :P

linus sa...

först tänkte jag säga att vafan tyckte ni CB var bra? det passar ju inte med konstaterandet vi gjorde om vår film/tv-smak. sen läste jag sista meningen... ;P

linus sa...

kommentaren var alltså riktad till Maria, inte till inläggsförfattaren.