tisdag 7 september 2010

[ANNA] Fika och fint väder!

Efter lunch tog jag och Skorpan en fika med Malin, det var fint för det var så länge sen vi sågs. Jag var grymt kaffesugen, men min ajajmage pallar inte riktigt kaffe än så det fick snällt bli iste. Åh kaffe som är så gott! På fiket var även syrran och Vilma på dejt med en kompis. Linus som saknade Skorpan väldans(då han jobbat på dan) dök upp som på beställning på Fräcka Fröken, alldeles lagom till att Skorpan var jättetrött och ville sova en lur. Så Skorpan och Linus tog en promenad så hon fick sova, jag och Malin fick en stund för oss själva. När jag sagt hejdå till Malin mötte jag upp Linus och Skorpan i Trädgårdsföreningen, vilket sensommarväder det har varit idag! Strålande sol och blå himmel, vi satte oss på en parkbänk och bara njöt.



Ditte! Nu kan Skorpan ha den fina bodyn! Den är lite lite stor, men snart sitter den säkert perfekt eftersom hon äter som en häst!

5 kommentarer:

ditte sa...

Åh va roligt, va fin hon va i den:) Måste ses snart.. Nu är vi inflyttade o klara, så en liten fika i mjölby kanske kan locka!? Kram

Anna sa...

Ditte!
Mer än gärna:)

tarmen sa...

din skjorta får 5 solar anna!

Anna sa...

Tack Viktor vad glad jag blir!

Moster sa...

Jäklar så söt hon är!! Det tredje kortet är ju hur fint som helst <3