fredag 10 september 2010

[ANNA] Inget är som vanligt och allt är mycket bättre.

Den meningen sammanfattar det nya livet, det som förälder. Ingenting är omöjligt, alla problem går att lösa och man får aldrig fega eller tveka. För så är det bara. Det är ju du som flyger flygplanet liksom, såväl genom snöstormar som genom sol och lätta slöjmoln. Släppa spakarna är ju otänkbart som ni förstår.

Skorpan sover för natten(hoppas kan man ju alltid) jag ska göra en kopp te och läsa Aftonbladet och Klick( mest den sistnämnda, enda gången i veckan vi köper tidningen haha). Om två timmar(läs 22:30) kommer min man hem från jobbet, det är flott för jag längtar en smula efter honom!


När Skorpis vaknade från sin eftermiddagslur, vaknade hon till ett enormt paket. Det hade en väldigt snäll moster varit förbi med(och jag var minsann inte bortglömd heller). Jag vill minnas att hon nämnde att Skorpan fyller ett halvår snart som en liten "ursäkt" för att få ge paket, hon är fin hon! Skorpan som älskar att öppna paket, speciellt färgglada sådana, sken upp som en sol och slet och drog i pappret. Paketet innehöll ett par jättefina girafftofflor(hon har en matchande mjukisdjurspeldosa) häromdagen fick hon ju fina zebratofflor. Så nu slipper hon frysa om fötterna i höst OCH kan leka zoo.

1 kommentar:

moster sa...

Men ni rå´hur fina är inte ni!!
Moster gillar o skämma bort sin fina systerdotter! Kan skämma bort henne med hur mycket kärlek som helst men däremellan kan man få en liten present också ;)
Puss