lördag 11 september 2010

[ANNA] Quick update!

Vardagsrummet 11:24

Skorpis sover, Linus joggar och jag bloggar(rimrim). Dagen ligger ganska öppen, en tur till Teboden och Apoteket. Men först lunch för hela familjen, Skorpan får köttfärssås vi andra får pannkakor. Sovit gott har vi, Skorpan från 20:15-08:10, övriga från 23:45-08:10.

vad ska ni läsare göra en lördag som denna? kom igen nu gott folk kommentera lite(Klara det är inte svårt!)

8 kommentarer:

Lövet sa...

plocka svamp! :)

Anna sa...

Fan va fint! Det är ju en utomordentlig idé en dag som denna!

banditgrrrl sa...

Haha! Jag har oxå ätit pannkakor till lunch, och middag i går med för den delen! Det är ju så himla gott!!! Å med mammas å pappas blåbärssylt är det gudomligt. Strax ska jag ge mig ut å slåss med foket på IKANO för att se om jag kan byta in en gammal mobil mot nåt piffigt tillbehör på Telenor och sen bär det av till gymmet. Såg Linus över 4 km på under 20 minuter å blev taggad. Jag som va stolt över mina 4 på 24:30. :( Haha! Sen ska jag bara slappa och i kväll har Adebjörk 30årsfest som jag ska gå på. Så ser min dag ut!

Anna sa...

Johanna!
Fan va fint med hemkokt blåbärssylt, det slår köpedrottningsylt. Jag tycker din runda är svinbra med, lär ju garanterat slå mig!! Hoppas du hittar nåt fint på Ikano och att du inte blir vansinnig på folket. Ha en fin kväll och hälsa grattis från mig!

frida sa...

jag jobbar, idag leker jag modell nere i källaren med johanna p som fotograf! efter jobbet ska jag och bengt åka till Maxi och handla mat, och ikväll händer det säkert nåt. kram!

Johanna sa...

Frida! Hälsa Johanna att jag i natt drömde att hon var gravid! Med nån ashet dude oxå! ahhaha!

Anna! Nä inge fint blev det å folket va idioter, men jag är glad ändå! ;)

Fam: Eriksson sa...

Bakluckeloppis, tömde källaren på all skit som bara ligger... Sen ost, hembakat knäcke o lite rödvin med grannarna! Alla barn som samtidigt :) (ett under...) Olle var jätte duktig och var med på loppis från kl 9-15!!! Imorgon blir det simhallen för hela familjen!

Anna sa...

Fam Eriksson!
Backluckeloppis är bra skit, körde vi förra sommaren en gång och drog in ett par tusenlappar på skit som bara låg. Simhallen är ju skitkul!