lördag 11 september 2010

[ANNA] Nähä ni.

Undrar vilket håll jag åker åt, hoppas det är rätt iallafall.

Det var min tanke när jag stod i rulltrappan påväg ner till Lucullus Hemköp. Det är helt galet vad disträ man blir av att ha barn, speciellt när man är ensam en stund, vilket jag var då. Man hinner tänka massor när man slappnar av för en stund, då man vet att man inte har en liten parvel att passa på. Jag tänker ofta väldigt smarta tankar då som ni kanske märker. Jag har helt enkelt blivit lite korkad av att skaffa barn(lugn bara lugn, det gör inget för jag var sjukt smart innan, så nu är jag på er övrigas nivå), korkad men lycklig, helt okej.

På stan fick vi lite uträttat. Vi köpte ost på Norins, lite kaffe och te på Teboden(lyxigt gott när dom maler kaffet åt dig i butiken), hyrde en film till oss när Skorpan lagt sig(minns inte när vi gjorde det sist, mysigt). Vi tog en kopp kaffe på Fräckas och passade på att ge Skorpan lite bananmellis. När Skorpan började bli trött gick Linus hemåt med henne och jag gick och handlade mat.



  1. Skorpan&Linus på Fräcka Frökens uteservering.
  2. Skorpan imorse, vi vaknar alltid av att hon ligger och krafsar i spjälskyddet och sträcker på sin lilla hals för att se oss.
  3. - 5. Skorpan omgärdad av mjuka kuddar ifall hon tippar när vi lagar mat etc. Hon tippar väldigt sällan men här tas inga risker(hon dör väl knappast om hon gör det men inte vidare skönt att dunsa huvudet i golvet). Hon älskar när man leker borta-tittut, när man gömmer sig och plötsligt tittar fram. Det ser ut som hon ska börja på nåt slags internatdagis i sin stickade slipoverklänning. det ska hon inte. Hon ska inte heller spela golf eller tennis, för tillfället.

3 kommentarer:

moster sa...

Men sablar så söt hon är i sin klänning!!
Puss på mosters finaste

Sarah sa...

Jättefin klänning!!

Anna sa...

Tack tack tack!!