måndag 20 september 2010

[ANNA] Grattis Skorpan!

Idag gratulerar vi en genomförkyld liten sorkfia på 1/2-årsdagen. Dagen inleddes passande nog med en sexmånaders koll på bvc. Fröken fick visa vad hon har för utvecklingsfärdigheter och sedan en läkarundersökning. Efter lunch åkte Linus till jobbet för att jobba kväll, Skorpan och jag tog en kort promenad. Skorpan fick själv öppna posten idag, den innehöll en fin dopinbjudan och ett grattis-på-halvårsdagen-kort, bensinräkningen från Statoil på 1633:- var helt ointressant(jag instämmer).


Om ni undrar över tröjbytet så är det inte av fåfängaskäl utan det dreglas om möjligt ännu mer(när det är omöjligt att andas genom näsan blir det gärna så). Trots haklappar ser det ut som hon simmat klädsim efter typ två timmar, blöta tröjor är ju helt förståeligt inge vidare.



Här är Skorpan precis hemkommen från BB och knappt ett dygn gammal. Morsan ser väldans trött ut men är så lycklig att jag inte kunde sluta titta på lilla klimpen. Tänk att hon har varit hos oss i ett halvår nu! Känns helt otroligt så fort har det gått!

2 kommentarer:

pappa linus sa...

GRATTIS!

Moster maria sa...

GRATTIS MOSTERS GULDKLIMP!!