onsdag 26 oktober 2011

[ANNA] le premiere!

Idag var det premiärdags för generalen hos frisören, hon fick gå till "min" frisör Cicci. Vi skulle gått på fredag egentligen men Cicci ringde igår och föreslog att vi skulle byta dag. På fredag skulle nämligen hela personalstyrkan vara halloweenutklädda, vi pratar fejksår, låtsasblod och monster. Cicci tyckte inte det var någon superbra förstagång hos frisören, näää haha det har hon nog väldigt rätt i...Snällt av henne att tänka så!

Jag hade verkligen inga förväntningar på dagens klippning, det fick helt enkelt bli vad det blev så att säga. Skorpan har länge haft en riktig kalufs och nu är det inte hanterbart riktigt och behövdes styras upp ordentligt (även om Linus gjort ett jättebra jobb hittills!). Hade Skorpan blivit rädd och vägrat hade vi struntat i det och gått hem. Cicci berättade om en mamma som mordhöll ner sitt lilla barn för att det skulle klippas. Smart mamma. Den ungen kan ju inte fått en dålig erfarenhet av frisör. Alls. Besöket gick helt över förväntan, Skorpan satt som ett tänt ljus med frågande ögon. Jag hämtade en kopp kaffe och satte mig brevid. När vi var lite mer än halvvägs blev Skorpan lite irriterad av regnet av hårstrån, då fick hon nappen så var det hellugnt sista stunden också. En jämn fin page till och med uppklippt i nacken på en 1,5 -åring nemas problemas!

 före / under tiden..

 Efter... på lunch hos kusinen!

dagens morsa!

Nu ska jag plocka ut en citronsockerkaka ur ugnen, Linus kommer hem från jobbet om en kvart då blire kaffe! Förresten klickade nyss in på Aftonbladet, fan va tröttsamt det är att få den dära första "varning-för-vinter-kräkssjukan" rubriken i nyllet år efter år. Sen bara eskalerar det, hetsen i tidningarna och illamåendekänslan hos mig. Gott folk sprita händerna, toaletterna, drick sprit! Framför allt wömäente [rör mig inte]. Inte min familj heller tack. Vi ses igen när det är över, vad brukar det vara? Framåt påsk va? Äh bara 5-6 månader dit, då kan vi andas ut.

3 kommentarer:

banditgrrrl sa...

Åh vad klok hon är vår frisör! Och vilken underbart fin lugg-linje Skorpan fick! Puss
Ps. Fika nästa vecka?

banditgrrrl sa...

Nästa fredag (4e) är en date! Puss

anna sa...

Wooha:-D