fredag 28 oktober 2011

[ANNA] lite senare dag...

Efter lunchen lade jag en supertrött Skorpan i hennes säng. Mmmm dags för dagens heligaste stund och därmed den ljuvligaste koppen kaffe. Det var ju vad jag trodde. Linus och jag har infört talesättet förvänta dig inget -räkna med allt sen vi fick barn. Det är något du kan applicera på varje dag ni. Kaffet var gott men ljuvligheten uteblev, det supertrötta barnet vägrade komma till ro och somna. Efter 45 minuter gav jag upp och tog upp henne, så drack vi kaffe och åt frukt tillsammans. Sen mötte vi upp Vilma och Markus och gick till parken för att leka.

god men inte så lugn stund...

det här låg på hallgolvet när vi kom hem, hur glad blir man inte för handskrivna brev/kort!? I dessa sms/facebook-tider är jag en hängiven brev/kort människa. Det betyder så mycket mer! Sötnötkillen på bilden då! Så in i norden lik sin farsa!

I skrivandets stund ligger jag som en utslagen säl i min plyschoverall i soffan. Linus sålde ett objektiv till idag (vi har köpt mycket nytt på sista tiden men i princip helt och hållet för Blocket/Tradera inkomster, det gillar jag! Det man tröttnat på återvinns och betalar nytt!). På vägen hem från sitt "säljmöte" plockade han upp Nangs Kitchen åt oss, så gud förbaskat gott! Jag hivade in en stor näve smågodis efter också. Fet? Jajemän! Nu ska vi mysa upp i soffhörnet och kolla på Pacific som vi lånat av Mackan! Vi är stora Band of Brothers fans så vi kommer nog garanterat gilla detta också!

2 kommentarer:

banditgrrrl sa...

Åh Pacific! Den tyckte jag om mycket!

Anna sa...

Va fint:) Minns att du pratat om den! Jag är fast efter första avsnittet!