lördag 15 oktober 2011

[ANNA] lite lörda

Jaha ni, förmiddagen bjöd på bus och lek för min, Vilma, Skorpan och Markus del. Fotografering för Linus del, som fotade två familjer och deras små flickor. Familjerna som bor i Tallboda hade hittat Linus via hans blogg. Vi alla höll till i Trädgårdsföreningen men i olika delar. Va kul det är när man kan iscensätta små tävlingar och lekar med Skorpan nu. Idag stod vi på en varsin myra/nyckelpiga som är målade på marken i lekparken. Sen skulle Skorpan räkna till tre "to-to-te", hon förstår hur många gånger hon ska säga det men orden är lite svåra, sen skulle vi springa och ropa woooaao och byta plats med varandra. Så höll vi på säkert 30 gånger, fram och tillbaka. Hon bestämde och instruerade mig. Inte klokt vad man faktiskt kan kommunicera trots att den ena inte förstår precis allt och säger enstaka ord.


Knoll & Tott igårkväll.
Notera hur Skorpan "lär" Vilma en massa braigheter, som att klättra upp på en pall...

En manång [ballong] kom blåsandes på stan när Skorpan och jag gick till affären i förmiddags, jag lyckades fånga den och Skorpan har inte släppt den sen dess.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så himla söta!
Vet du möjligtvis vart vilmas randiga dress kommer ifrån?
Hls Johanna

anna sa...

Hihi tack:-) den är förra säsongens från Lindex dessvärre, vi hade den till Skorpan med när hon var mindre dölen inuti och så fin! Ps vilken Johanna? Gamla vanliga;-)?