lördag 29 oktober 2011

[ANNA] födelsedagsfirande!

Idag har Skorpans farmor & farfar varit här. Med sig hade dom ett fint pussel till Skorpan, pussel har verkligen fångat Skorpans intresse sista veckorna, hon är en jävel på det! Mor/svärmor/farmor Gittan fyllde år (35 tror jag) i veckan som gick så vi firade henne idag.


mmm surdegsbröd med brieost och tomatsoppa med en massa gött i till lunch...

inget födelsedagsfirande utan tårta! Bor man i Linköping är ju Belvederen det självklara valet då, Oh my god vilka tårtor dom gör! Denna är en ljus chokladtårta med hallon på seg/spröd kokosbotten.



Senare på kvällen gjorde Vilma & Skorpan det dom gör bäst. Kastar handgranater i leksakslådan så prylarna flyger över hela rummet haha. Snart dags att lära ut den där städa-efter-sig-själv-leken på allvar, min rygg är som en åttioårings, orka ORKA plocka leksaker från golvet varje dag..

3 kommentarer:

Maria sa...

God lunch! Jag har tur som har en son som är lite av en städfanatiker. Han ÄLSKAR att plocka undan och han har en egen dammsugare som han älskar..haha..lite knasig unge

Lisa sa...

Vänta tills hon börjar dagis. Då lär dom sig faktiskt att städa efter sig. Även om det inte blir helt som man själv vill så ligger i allafall inte leksakerna överallt =)

Anna sa...

Maria!
Hahaha en liten neatfreak;) fan va orättvist!

Lisa!
Kan jag verkligen tänka mig, på dagis ingår det ju i rutinerna att plocka undan också...längtar dit:)