söndag 2 oktober 2011

[ANNA] sen vi hördes sist..

Eftermiddagen har bjudit på fika upphöjt i 2. Först hos Malin&Mattias där även Emil&Körva befann sig. Himla finfint det var alltför länge sen jag träffade sistnämnda. Sen fortsatte fikandet efter kvällsmaten fast då hemma hos kusinen med kusinernas morfar, kulkul! Skorpan visade hur det skulle kunna vara om man gav barn uppåttjack och sprang runt med en vagn som nån hade en blåslampa i röven på henne. Hon testade även gränserna genom att tvärbromsa med vagnen precis vid Vilmas fötter, helt otroligt nog hade hon faktiskt full koll däremot behöver Vilma inte klippa tånaglarna på ett tag. Vilma visade nya färdigheter, som att galoppera som en häst, vi skrattade så vi nästan kissade i brallan.

 Fikamor och fikadotter, hur söt är inte Skorpans rödluvantröja?

Skorpan tittar förnärmat in i vardagsrummet är det åt henne dom vuxna skrattar?? Älskade Skorpan hur kan man INTE skratta åt dig, du är ju världens goaste unge!

Ni måste ju ändå ge oss att vi är familjen Bohem. I helgen fick jag infallet vi lägger ut vår soffan asbilligt (i princip bortskänkes) + soffbordet (lite dyrare) på Blocket. FAST vi varken köpt eller beställt nytt av någotdera. Det enda vi beställt är ju en matta och en lampa. En kvart efter grejorna var utlagda på Blocket blev dom sålda. HA! Där fick ni familjen Spontan, va gör ni nu då? Hmm vi bad köparen hämta det på onsdag. Då hinner vi 1.) bjuda höggravida Malin på fika imorron eftermiddag (om hon inte fött barn vill säga) hon behöver av förståeliga skäl halvliggafika. 2.) Linus föräldrar slipper sitta på en matta och fika på tisdag när dom kommer. Soffan vi sett är beställningsvara, på tisdag vet vi hur illa det kan vara. Hmm en vecka utan soffa, 6 veckor utan soffa? Tjaa ni vi får la se. Under tiden, bjud gärna hem oss på fika med bekvämt underlag så bjuder vi tillbaka om ett tag;) Alltså lite nervkittlande är mitt nya spontana jag, jag blir lite bussprallig i hela kroppen. Det rycker och drar lite...vad kommer näst?? Säga upp lägenheten med ett "ja fan annars kommer vi ju aldrig härifrån det löser sig" eller skaffa Skorpan ett syskon, testa ett nytt jobb?? NÄÄÄ stopp och belägg för tusan hundan. Jag trivs förbannat bra med sistnämnda tre ting i nuläget. Lugn och fin. Allt har sin tid fru Forsberg.

2 kommentarer:

Maria sa...

det är bra, kör på bara, allt ordnar sig!:) Fin du var i håret! Vi har soffa och ett barn Skorpan kan leka med, kaffe kan vi också kirra!:)

Anna sa...

Tack Maria:) Jag hojtar absolut om vi har vägarna till dina trakter:)