måndag 17 oktober 2011

[ANNA] Evening update.

Aloha igen!

Sparven sover på sitt rosenöra sedan 20 minuter sen. Här hemma doftar det kakor, närmare bestämt daimcookies. Typ dom bästa kakorna, till och med kolakakorna kan slänga sig i väggen. Nu är det lite slapparstund, i det närmsta ska min tv-spelande karl klippa håret och jag ta en dusch.

Linus slutade tidigt idag (och imöra med, sen är han ledig onsd-fred, lyxvecka hurra!). Torsdag jobbar jag ju som vanligt, fredag tillbringar vi oss Skorpans farmor & farfar. I och med att Linus kom hem så tidigt som han gjorde (och Skorpan inte ville sova något mitt på dan) så passade vi på att ta en tur på stan. Skorpan fick överdragsbyxor, sen lämnade familjen mig så jag ifred skulle hitta något piffigt till lördagens fest. Det gjorde jag:) en superfin klänning OCH jag kom dessutom hem med mysoverall deluxe (velour givetvis). Ziperall och Onezie och allt vad det heter kan slänga sig i väggen. Jag har lagt vantarna på THE ONE I tell you! Tänk hemmafruarna i New Jersy möter Peggy Bundy. Jag borde nästan börja röka igen, det här är en riktig Gula-Blend-under-köksfläkten historia hörni;) Ni ska få en bild, nu det lite för mörkt och blixt gör sällan rättvisa.

Ikväll spanar vi in Mitt stora feta syrianska bröllop som börjar på kanal 3. Man dras ju till motsatser, vårat bröllop var ju väldigt intimt och enkelt, då blir man ju nyfiken på vad helt tvärt emot är!


Sov sött gott folk!

Inga kommentarer: