söndag 2 oktober 2011

[ANNA] söndag.

Efter lek och bus i Trädgårdsföreningen med Vilma&Markus (och ett c-kändis span, en manlig sjuksköterska från Sjukhus-serien på 3:an) var Skorpan riktigt hungrig. Jag stekte blodpudding som hon hivade in för glatta livet med Gertruds hemkokta lingonsylt, Skorpan avrundade med att ät en hel apelsin också. Bra mat för barn som står i utvecklingen, massor järn och sedan c-vitamin i kombo för optimerat järnupptag. Finfint! Egentligen är det ju tipspromenad i skogen, det är ju söndag liksom! Men då familjens patriark jobbar så är vi billösa och det är ju inte lika kul utan honom heller. Vi tar igen det med säsongsavslutning nästa söndag istället.

När Skorpan somnat gjorde jag tråksaker som att vika tvätt och städa badrummet. När hon vaknat ska vi däremot göra något roligare, träffa Malin (nedsläpp vilken dag som nu, galet spännande!) Mattias, Emil och Jessica.

Dagens hungriga barn!

huvudpang.
Sån här trist bula, dock med spexigt mönster, blir det när man springer och snubblar över kökströskeln och sen åker en bit på plasttrasmattan så det nästan blir lite brännmärke i pannan. Aj aj aj. Vi skällde ut mattjäveln och dumtröskeln ordentligt efteråt både jag och Skorpan.

Inga kommentarer: