söndag 9 oktober 2011

[ANNA] Söndag i skogen.

Här följer ett minst sagt generöst bildinlägg från dagens skogstur:










I övrigt då ;

* veckan har diverse fikor/dejter inplanerade, först ut är Johanna imorron!
*Veckan kommer att avslutas med skogstur och lek med familjen Eriksson (hund å hele konkarongen!)
* I övrigt har Linus en inbokad fotografering på lördag.
* Igår såg Linus och jag Bridesmaids. Gick in med noll förväntning då det inte är vår typ av film alls, men den har ju fått bra kritik. Vet inte om vi var lite övertrötta men vi skratta faktiskt riktigt mycket.

5 kommentarer:

Lisa sa...

Ha ha vad härligt att du kunde gissa rätt =)
Ja just nu trivs vi bra i lägenhet. Allt jobb med förra huset från grunden har gjort att vi fått lite avsmak. Så för tillfället trivs vi bättre i lägenhet.
Planen vi har är att köpa hus i framtiden men om det är om 2,5 eller 10 år vet vi inte. Hittar vi något som känns rätt slår vi till =) För i ärlighetens namn är det mer frihet i ett hus än i lägenhet.
Hur känns hus för er del?? Låter som ni är lite sugna =)

Anna sa...

Jovars visst drömmer vi om ett hus:) "Men-et" är att vi bor i hyreslägenhet och måste spara ihop till handpenningen (sådär kul) samt att vi bor så billigt och "vet precis" vad vi har för kostnader varje månad och inga stora oförutsedda saker kan hända. Det är stora plus när man lever på föräldrapenning och önskar göra så en gång till;) Att vi har så låga kostnader har ju dessutom gjort att vi kunnat vara hemma länge med vårat barn vilket är något vi prioriterar högst:)

Maria sa...

Vilken fin jacka hon har! Vart har ni köpt den?

Anna sa...

Tack Maria! Linus hittade den på Kappahl, jag kan varmt rekommendera den:-) Fodrad, vattenavvisande, superbra muddar med förlängning med tumgrepp, det är luva på men den har vi tagit av nu. Pris 349kr (!) vi hade dessutom 25% off på det)

Anette sa...

Mysiga bilder!
Så kul för Linus med ett fotojobb inbokat :)
Vill också se den filmen, väntar tills den landar från Lovefilm. Gick med för nån månad sen, riktigt smidigt faktiskt! Ses imorrn