onsdag 19 oktober 2011

[ANNA] Vänliga kontakter..

Idag har vi fått ovärderlig hjälp av våra vänner. Markus jobb lånade ut släpkärra med kåpa( himla fint då det regnade i förmiddags), sen passade Markus Skorpan när vi kånkade upp soffan (som vår granne Frida också hjälpte oss med). Syrran är i Ullared och handlar bland annat apabilliga värmespolar till mig, hurra! Alltså varför i hela världen skulle vi flytta ifrån lägenheten och sätta oss själva i ett hus, när alla och allt vi behöver finns under ett och samma tak!? Nåja det kommer bli toktrångt om vi utökar familjen och jag vill sitta i min trädgård och dricka kaffe. Men tills dess..är det allt annat än dumt att bo här ni;)

Vi startade dagen på IKEA, inhandlade soffa och fina soffkuddar. Om en vecka kommer klädseln så tills dess är vardagsrummet belamrat av soffkartonger och ett kaos råder. Nu är det ju bara en vecka kvar så vi ska nog stå ut! Det allra värsta (bära ca 150kg soffdelar) är ju avklarat, det kan vi ju trösta oss med. Linus har köpt ett nytt objektiv till sin kamera, det trillade in idag och han är skitnöjd. Jag fick min fina väska och dom fina accessoarerna jag beställde förra veckan, så jag är superglad jag med:)

Skygglapparna på till eftermiddagskaffet. Det finns en ljusning, snart är det slut på diverse kartonger och 
provisoriska lösningar. 

När vi hade ätit mellis så köpte vi två kanelbullar i restaurangen på IKEA som vi delade på till kaffet, Skorpan fick ett hörn. En liten bit av himlen om du frågar henne, mmm gott mmmm sa hon blundade och log.

Inga kommentarer: