fredag 14 oktober 2011

[ANNA] Evening update.

Skorpan kommer inte frysa om huvudet i vinter. Den här kom hem idag, precis så pälsig och gosig som den ser ut. I paketet fanns även en klänning till mig (som jag tänkt ha på nästa helgs personalfest) pruttigt nog var klänningen förstor, den beställdes för 5 veckor sen och på den tiden han det hända en del, en storlek. Glädjande MEN jag hinner inte få den nya innan festen. Dagens i-landsproblem gott folk. 

Linus och jag lyxade till det å det grövsta ikväll. Kvällsmat på lokala pizzerian på tu man hand. Jojomänsan haha. Det var inte tänkt så men det blev så. Vi skulle hämtat pizza när Skorpan somnat men vi var så hungriga, hon hade redan ätit, att vi tänkte skitsamma vi får försöka underhålla henne samtidigt som vi käkar (ingen jätteavkoppling men vi får varm pizza och slipper diska). På vägen hade vi ett ärende förbi syrran & Markus som propsade på att Skorpan skulle stanna hos dom och leka. Vi hade inte tänkt att ens fråga då vi visste att dom hade gäster och Skorpan är ju väldigt förkyld för det andra. Det var tydligen inget problem för dom snälla som dom är:) Vi lämnade glatt Skorpan, som blev superglad (Vilma med för den delen). Skorpans föräldrar var riktigt nöjda med dealen. När vi kom det var den enda barnstolen upptagen (så det var ju tur) och vi fick vänta lääänge på pizzan vilket hade varit sådär kul med barn. Nu var det ren njutning istället haha. Vi njöt av lite ensamtid, åt rykande varm mat som tuggades lääänge och väl OCH gott folk OCH vi vilade även ner maten en stund innan vi reste oss. Känn på den småbarnföräldrar där ute, inte så pjåkigt.

nu ska herr och fru flanellpjamas krypa ner i den väldiga sängen framför tv:n och kolla film och dricka te. Lincoln Lawyer serveras.

Inga kommentarer: