måndag 31 oktober 2011

[ANNA] a trip down memorylane...

Ibland kan jag sakna promenerandet och fikandet som var mera "möjligt" när Skorpan var spädis. Oj vad vi rullade den där barnvagnen från att jag blev själv om dagarna när Linus började jobba igen när Skorpan var typ 3 veckor gammal, så var vi ute hela dagarna. Fikade, promenerade, fikade. Finns nog inte ett fik eller en parkbänk i den här stan som jag inte ammat på. Jag var aldrig något för mammagruppandet, inte min kopp te. Jag hade inte hunnit haha. Nä jag fikade och umgicks hellre med mina kompisar även om dom inte hade barn. Lunchandet på stan när Linus var ledig saknar jag också. Skorpan var ju nöjd lite varsom i sin vagn så vi åt lunch på stan så ofta vi kom åt, vilken lyx det var!

Nu var ju självklart saker "jobbiga" under den perioden med men jag saknar friheten lite ibland. Eller så är jag bara nostalgisk för att föräldraledigtiden börjar sina..




På bilderna är Skorpan 3,5-4 veckor gammal, knappt en månad alltså, lilla fisen! Hon somnade till och från hela tiden, helst i pappas famn. Fyrade av sina första leenden när hon tittade på mobilen över skötbordet. Hon började också "gymma" sina nackmuskler genom att ligga på mage. Vad kul det är att titta på gamla bilder och tur att man daterade dom annars hade allt bara flutit ihop i en smet...trött som man är/var haha

1 kommentar:

banditgrrrl sa...

Jag saknar också! ;)