måndag 17 oktober 2011

[ANNA] måndag.

Imorse somnade jag om när Linus smög upp för att åka till jobbet strax efter 06. Det hör inte till vanligheten, jag hann tänka ingen idé jag somnar om för då vaknar garanterat bara Skorpan snart och så...snark, sen var jag borta. Jag vaknade av min väckarklocka 08, gick upp och gjorde mig i ordning och sminkade mig sen vaknade Skorpan 08:15. Då vi släckte 22:30 igår och jag bara varit uppe hos Skorpan en gång i natt (hon ropade till i sömnen vid tvåtiden) så känner jag mig riktigt utsövd idag. Jag tar vara på känslan och njuter av den. Det är konstigt det där med sömn numera sen man fick barn, får man sova riktigt bra en natt så är man i topp, däremot tar det bara en "dålig" natt för att man ska vara på botten. Innan man fick barn kunde man sova dåligt i flera nätter utan att bli helt trasig. Nu är det som att man inte har någon reserv riktigt längre.

I övrigt så kan jag dela med mig av den trevliga nyheten att familjen Forsberg åker på en Italiensemester nästa år! Vi åker med Skorpans farmor och farfar och bor på en liten gård, supermysigt och vackert! Oj vad ostar och goda viner jag ska klämma i mig, längtar redan.

I brist på bilder så får ni helt enkelt spana lite hos min man istället...

2 kommentarer:

Anette sa...

Härligt med bra natt! Hoppas på många fler sånna :)

Oj så trevligt det där lät, med Italien och svärisarna! Hoppas det blir jättehärligt på alla sätt och vis! När åker ni?! Jag hoppas min svärmor blir bra till slut, vill gärna åka på fler semestrar med familjen...

Anna sa...

Tack Anette! Vi åker i sept nästa år:) Usch jaaa Anette, svärmödrar är fina och man önskar att dom ska leva friska och länge. Jag håller tummarna för din ska du veta!
kram