onsdag 2 november 2011

[ANNA] ledig dag & lunch på stan

Idag är Linus ledig, passande nog fick vi en sån där ljuvlig natts sömn, 8,5 timmar på ett bräde utan avbrott. Vid lunchen sa Linus jag känner mig utsövd, jag med:) Det ni gott folk har vi nog sagt max 2 ggr på 1,5 år! Vi startade dagen med tvättstuga och lekpark. När det började knorra i magen i lekparken bestämde vi oss för att slå till med lunch på stan, det blev fish ´n´chips på Steves mmmumma!


 dagens mest spännande, ekorren som åt maaaat (enligt Skorpan) / Skorpan modigast i stan tuffar vidare även idag, idag gick hon balansgång på det här hjulet runt runt. Vi fick INTE hålla i henne, då blev hon jättearg KAN SJÄLV!

 Dagens mamma är slapp i skönaste baseballtröjan från Alternative Apparel /Skorpan fick första burkmaten på vääldigt länge, köttbullar/spagetti, avrundade med lite vindruvor.

 Idag damp det ner ett tackkort (vi fick några extra också) i brevlådan, jag älskar den bilden [foto Emil Henestål] dom valt. Det ser ut som en underbar solig junidag med skirt solljus (fast det var ju en solig septemberdag).

När det är superrea (då menar jag under 100lappen) kan man köpa en sån här barnkappa. Den är ju liksom inte nåt man har i lekparken.

Vi gjorde ett Blocketfynd igår. När det är dagisdax behöver vi en bilbarnstol till, vi hittade en 2 år gammal i jättefint skick på Blocket för en tusenlapp (mot ca 2500:- ny), samma modell som vi redan har och är mycket nöjda med. Blocket är inte dumt ibland ni:)

Inga kommentarer: