fredag 25 november 2011

[ANNA] Fredag, som idag då.

I natt fick vi sova igen lite, himla skönt, Skorpan sov till 08 och vi har inte varit uppe en enda gång, ren lycka är oftast gratis. När jag diskade frukostdisk byggde Skorpan med sina mjuka klossar som hon fått av Linus bror och hans fru Ida. När jag tittade ner från mitt diskande så såg jag vilket fint mönster hon lagt klossarna i. När Linus kom ut från duschen byggde dom höga torn.



Vi busade i snålblåsten i lekparken med Markus och Vilma. Termometern visade 11 grader men det kändes det verkligen inte som. Innan lunch gick jag ner på stan för att köpa förnödenheter till helgen såsom mossa, glögg och en fin flanellnattskjorta (jag har en jättegammal som är nopprig och nu blev jag jätteglad för jag har inte sett någon på länge, supermjuk och 120:-!) Skorpan och Linus gick hem i förväg så fick jag gå en stund själv (lyxigt). Jag "testade" Skorpan genom att inte nämna hejdå eller vinka utan sätta mig på huk och säga; "jag ska gå i några affärer så möter jag dig och pappa hemma om en stund" hejdå mamma svarade Skorpan, vinkade vände sig om och gick. Oj vad hon förstår! När jag kom hem hade Linus rykande varm soppa klar till lunch att värma sig med. När Skorpan somnat drack vi lite glögg till kaffet och lussekatterna, mysigt!

min nya nattskjorta, man kan vika upp ärmen och fästa den med en slejf, men jag kör nog långärmat, det är ju kallt för tusan! Min fina svärmor stickar ett par fina raggsockar till mig, ihop med nattskjortan blir dom en given mysoutfit i jul!

Ikväll börjar äntligen På Spåret!!! Jag har på riktigt köpa skumpa till ikväll för att fira haha. Tur att jag fick heads up på att dom har valt en ny signaturmelodi, annars hade jag nog tappat hakan i soffan ikväll. Hmm känner mig tveksam men man kan inte ta ut något i förväg, måste höra den först! Förra säsongen var det ju inte givet att det var en lugn Linus och Anna-mysstund framför tv:n med sovande barn. Då var Skorpan 7 månader och var inte helt lättsövd/med på noterna att det var läggdags alltid. Andra bullar den här säsongen:) godnatt kl 19 Skorpan hihi!

Inga kommentarer: