onsdag 16 november 2011

[ANNA] Utan sömn försmäktar jag..

Efter tre timmars sömn började denna dag. Skorpan arg och sur (ont i munnen), jag trött som fan. Ingen vinnarkombination. Som tur är har vi haft kusinen och min svåger som sällskap idag. Det lättar alltid upp humöret. Jag gjorde en termos kaffe som jag och Markus delade på när barnen åt frukt i lekparken. En trött förälders kaffe är som en varm kram ungefär. När vi kom hem och ätit lunch, vinkat hejdå till Vilma somnade Skorpan på två sekunder. Skönt för henne (och för mig ska jag inte sticka under stolen med). Då stod jag vid det där vägskälet, hinka mera kaffe eller passa på att sova samtidigt som barnet. En småbarnsförälders dilemma. Jag väljer 9/10 gånger det första. Jag kan fasen inte sova på dagen, jag blir nästan bara tröttare av det när jag vaknar och måste rakt in i "jobbet" igen. En stunds bloggläsande och kaffe är ju riktigt uppvilande och batteriladdande det med. Linus jobbar heldag (8-17) och är efterlängtad. Min omtänksamma man ringde hem på förmiddagen bara för att höra hur vi hade det med humör och sömn, ett sånt samtal gör ju att det känns lättare bara av det!

Gör ni idag då? Dela med er av er gråkalla novemberonsdag!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Halloj! Gud vilken härlig blogg du har, det är mitt nöje som mammaledig att gå in o läsa din blogg. Understimulerad? Ja. =)

Jag såg dig på stan häromdan, tänkte gå fram och säga hej, men feg som jag är gjorde jag inte det. En annan dag kanske =)

Anna sa...

Oj va kul:) Både att du gillar bloggen och att du såg mig på stan! du skulle sagt hej, det hade jag tyckt var superkul + att jag hade känt mig som värsta kändisbloggaren! Även om jag ser lite sur ut sådär på håll så är det bara föräldratrötthet, jag är skitsnäll fråga vem som;)
MEN vem är du och hur hitta du mej?!

Anette sa...

Hoppas dagen får ett bra slut med en god natts sömn till imorrn :)
Här försöker jag fortfarande kurera mig o min onda hals. Fasen, har inte varit sjuk så här länge sen jag gick i 8an! Imorrn ska Melvin till förskolan så jag får vila halsen ännu mer så satsar jag på att jobba kväll fre och i helgen. Melvin är nog lite understimulerad också av att vara hemma med sjuk mamma. Var dock kul att få hjälpa mig laga lunchen idag!
Kram

Maria sa...

gråkall och tråkig deppdag var det idag..Har inte gjort ett skit mer än städat, torkat golven för andra dagen på raken och deppat ihop..lite bättre nu till kvällen..svårt att vara superdeppig när man har Elton i närheten, skitungen är ju så förbannat skojig! Typiskt...:p

Anna sa...

Nettan!
Massor krya på dig!!

Maria:
Nämen vilket skit:/ vad är det som mulnar på himlen?

Fru Eriksson sa...

3 månaders besök på BVC med Bosse han har blivit en riktig liten tjockis 5240 gram, inte riktigt vad vi är vana vid, snart går han om Olle på sina 11 kg!!! Konstigt att man kan få två så olika barn, jag trodde ju att det skulle komma ut en Olle till ;) Vi har även haft lite släkt hemma för att fira Cribbe, han fyller ju imorgon! Jag, Olle och Bosse har planerat in en heldag för pappa Cribbe imorgon så vi ska upp med tuppen kl 6... Siktar på en fika nästa vecka med er om det går för sig, jag drar iväg ett sms!!!! Kram

Anna sa...

fru Eriksson!
Amen va flott en lite gödgris;) hihi vi har ju med ett litet barn så det är ju verkligen vad man ställt in sig på om det kommer en till. jisses vad förvånad man blir om man klämmer ut en 5 kilos direkt:/ Jaaaa gör det så vi kan fika och skvallra:) gratulera din fina karl med en kram!
kramar!!!