fredag 25 november 2011

[ANNA] vad var det vi skulle...??

Igår kom vi på av en slump, just ja det är ju slutet på månaden = vi har fått lön = betala räkningar gör man då! Vilka genier! Det är otäckt hur disträ man blir som småbarnsförälder, som tur är kommer man på dom där skitviktiga grejorna med andan i halsen i sista sekund (inte första gången den senaste tiden). Tur att man inte jobbar som typ kärlkirurg (hmm vad var det jag gjorde nu igen...just ja!) eller ingenjör på Barsebäck ( reaktor 5? nä 7 eller var det 5?) eller i ett flygledartorn ( ni kan gå ner för landning på bana 5 om 9 minuter eller var det bana 9 om 5 minuter..tror jag:/)

Betala räkningar och boka tid för bilbesiktning var det ja, jajemänsan full koll på läget haha. Vi tog lite fika också, det är rätt beymmerslöst faktiskt, jag är glad för det. Vi har ett förhållandevis räknings och lånefritt-liv.Vi behöver inte så mycket, vi är nöjda med det enkla.

1 kommentar:

Caroline sa...

Det gillar jag med er blogg! "Nöjda med det enkla" många andra bloggare (vanligtvis småbarnsföräldrar) skriver mest bara om sina renoveringar, flashiga resor och överdrivna konsumtion som för det mest är helt vansinniga saker till barnen som tex märkeskläder. trevlig helg!