lördag 5 november 2011

[ANNA] lite lörda

En lugn och fridfull ledig lördag hos Forsbergs. Vi tog en rejäl långpromenad runt ån efter frukost, kom hem skithungriga och jag stekte pannkakor åt oss. Skorpan mosade in (hon hade hela tiden en pannkaksbit i varje hand och en i munnen). Efter lunch började vi bygga på den nya taklampan till vardagsrummet, det kommer ta sin stund kan vi enas om...Undrar om man kan instruera Skorpan i att vika blomblad kanske..? I övrigt ska bilen tvättas utvändigt och städas invändigt. Kusinens familj är iväg över helgen (hos bekanta i Karlstad) vi funderar på om vi ska passa på och låna deras badkar ikväll. Det är väl det!

 längs promenaden hittade vi en byggarbetsplats, där stod vi länge och tryckte näsan mot staketet. Skorpan var vansinnigt fascinerad. Det var Linus och jag med i ärlighetens namn. En grävskopa hivade ner stora stenbumlingar i en maskin som gjorde grus av dom på nolltid. "Göra-grus-maskinen" var rätt liten och väldigt tyst men tanke på vad den uträttade..himla spännande det där..

 Skorpan och Linus vid morgonens sångstund, här sjunger dom En kulen natt. Lugn Linus är inte fullt så sensuell som det verkar han har kalsonger på sig.
mommy of the day!

Och här får ni lite länkkärlek!

2 kommentarer:

banditgrrrl sa...

Meh! Det skulle du ju inte avslöjt (kalsongerna)! ;)

Anna sa...

Johanna:
hihi okejrå glöm vad jag sa;)