fredag 4 november 2011

[ANNA] Fikeria fikeraaaa

Eftermiddagen spenderades över kaffe/latte med Köpsénskan på Babettes. Vi fick ett bord i lekhörnan (inget jag hade dödat för, för 2 år sen direkt haha), Skorpan hade jättekul med alla leksaker när hon inte satt på en stol hos oss och läste böcker. En supermysig eftermiddag!



suddig...inte med..sådärja!
 
fika på frikyrklig mark kräver sin blus och ylleväst;)
// dagens accessoar.

2 kommentarer:

Angelica sa...

Fan vad snygg ring!! Önskar att jag var en mer "ring-människa" ibland, fast inte ändå... då skulle jag ju bara vara tvungen att köpa alla finfina ringar jag ser överallt ;) haha

Jag är så sjukt dålig på att kommentera har jag kommit på, så drar en låååångkörare nu istället. (till mitt försvar så har det knölat lite med blogspots kommentarfunktioner tycker jag! haha)

ÄLSKAR alla era finfina bilder Anna och Linus! Och tack för alla härliga tips och inspiration ni kommer med. Kanske inte håller med i allt, men typ det mesta(ursäkta om jag låter som värsta stalkern...)

Filmen med Linus & Skorpans morgon - Fantastisk! Linus har talang och borde göra mer! :)
Hoppas ni får en finfin fredag! Kram

Anna sa...

Angelica!
Tack för peppande ord:) Blogspots kommentarfunktion är jävligt muck ibland, speciellt i kombo med Explorer (vi kör mozilla). Kan tänka mig att vi är av samma skrot och korn lite, mycket åsikter som vill ut haha. Det fina med kråksången är ju att man inte behöver tycka likadant utan att vara elaka med varandra och lämna taskiga kommentarer. Vi kan sälla oss till klubben förståndiga kvinnor;)

vad det gäller filmen så är Linus en jäkel på såna saker och jag peppar honom massor här hemma så han ska ge utlopp för sin kreativa ådra;)
tack det samma! kram!