tisdag 1 februari 2011

[ANNA] Hurra hurra idag är det fru Forsbergs dag!

Visst vet ni blygsamt värre, idag är det min födelsedag! Jag fyller häpnadsvärda 31 år, jag hör suset hemma i era stugor det är alltså sant. Jag HAR passerat 25 för alla er som inte trodde det. Hemligheten till denna ungdomliga fräschör är att ha rökt i 10 år, (dock slutat för två år sen), älska vin, aldrig tränat i hela sitt liv(två gånger av misstag dock), nu dom senaste 10 månaderna skaplig sömnbrist. Nästa gång ni ser mig i närbild är ni välkomna att räkna rynkorna runt mina ögon. Tidigare år (förutom från och med förra året) har jag lipat över att fylla år, ojat mig över ålder, gråtit för att livet rinner ur mina händer och att alla blir gamla och dör. Nä det brukade inte finnas hejd på min ömkan dagen innan och på födelsedagen. Något år tackade jag till och med för presenterna med ett; tack det var väldigt snällt men vad betyder materiella ting när vi ändå ska dö!? Ja, så här i efterhand kan jag ha överdrivet en smula förr om åren. Men som sagt från och med förra året är det finito på barnsligheterna! Får väl se om en fyrtioårsångest smyger sig på om ett decennium kanske, men tills dess, note to self; NJUT AV VARJE DAG! Jag tog mitt körkort innan jag fyllde 30 (ett år innan så med marginal) jag är gift med mitt livs kärlek och har en liten dotter, jag är där jag önskade. Jaja giftas-biten är ju egentligen petitesser & eterneller som vi säger, det var ju inte livsviktigt men himla fint. Att det blev en dotter var ju inte heller så noga huvudsaken var väl att det inte blev lite av varje iallafall.

Dagen då? Jodå jag vaknade minsann och mådde anus imorse, ytterst opassande på sin födelsedag. Jag kände mig uschlig igår på jobbet och vaknade av att jag knappt kunde pressa förbi saliv för mina gigantiska halsmandlar. Tittade i spegeln och då enorma köttklumpar tornade upp sig i svalget modell golfboll. Tack. Ja det var väl min tur kanske, har ju inte varit sjuk sen en ynka liten förkylning strax efter sommaren och innan dess minns jag knappt. Jaja detta glömdes fort när Skorpan och Linus kom med paket och skumpa på sängen imorse, Linus sjöng och Skorpan såg förvånad ut. Briljant kombination. Jag fick ett vackert halssmycke handgjort av en bekant till Linus och biljetter till Magnus Carlson & the moonray quintet nästa vecka! Underbart så underbart att det var precis vad jag tänkt boka till Linus som fyller om dryga en månad, detta måste ju vara det yttersta beviset för att jag blev glad(om än mer än förvånad haha). Så trots mitt arma tillstånd är det en väldigt fin och angenäm dag idag. I detta nu gör Linus grönsakssoppa till lunch, vi skulle gått till Stadsmissionen men vi spar på det tills jag är piggare. Håll nu bara tummarna för att vår lilla snörpa inte blir smittad.
 Te med honung i finaste sjukkoppen, en present från kollektivet jag bodde i, i Malmö från Per Liliengrens keramikverkstad på Simrishamnsgatan.

Presenter i världsklass!

7 kommentarer:

tarmen sa...

GRATTIS TILL DIG!!!

Anna sa...

Tack Viktor!!!

Angelica sa...

Vad är det för en dag?
Är det en vanlig dag? Nej, detär ingen vanlig dag! För det är Annas fördelsedag! :)
Stort grattis till dig från mig och min lilla familj!

anna sa...

Grattis!!
Haha, de där två gångerna du tränat av misstag blev jag lite nyfiken på! Gick du vilse in till ett gym eller? ;-)

Maria sa...

12 feb, påminn mig gärna då minnet inte är det bästa:P..kom på att jag måste se om jag hittar dom först...hmm:P..återkommer:)

Anna sa...

Angelica:
Tack som attans!!

Anna:
Haha nä jag gick på niten att testa två gånger för att aaalla sa att det är så hiiimla skönt att träna, i helvete heller säger jag;)

Maria:
haha om jag kommer ihåg det vill säga, småbarnsmammahjärna;)

Anette sa...

ett sent men ändå: GRATTIS!!!