söndag 27 februari 2011

[ANNA] Kvällsupdate.

Idag har jag jobbat hela dagen lång. Sista dagen på Maxi på en vecka nu, säger hejdå till det 26gradiga kontoret och jag kommer inte sakna det! Det som bråkar mest med mig är svullna halsmandlar och aj i halsen, inget jag inte kommer överleva men fan så trist. Linus och Skorpan hade söndagsshoppat lite när jag kom hem, en mascara åt mig och på eget initiativ en mycket snygg kofta/cardigan. Kul när dom där två väljer saker tillsammans man vet aldrig vad dom kommer hem med! Nu ska vi kolla på lite Solsidan och dricka en kopp te, imorron väntar en ledig  dag tillsammans, den ska vi bara tillbringa med varandra då jag reser tidigt på tisdag morgon.

ps har ni inget för er se Dokument inifrån om Säljsekten- Phonehouse, den gick förra söndagen, mycket sevärd! Finns säkert på SVT-play. Går en ny ikväll med typ samma ämne, Generation utanför.

Skorpan har blivit en hejare på att klättra för någon vecka sen drog hon ut nedersta lådan i sin byrå, använde den som trappsteg och klev i och satte sig i lådan över. Min (läs syrrans) resväska ligger på vardagsrummet, det är galet kul att klättra upp på den och sen slänga sig i sina föräldrars famn. Man är inte så lång när man kan sitta på kanten av en resväska och dingla med benen haha.

Inga kommentarer: