torsdag 3 februari 2011

[ANNA] Jorå nätt och jämt va?

Jag lever, men 05:30 imorse var det verkligen frågan. Släpade mig upp och kände att jag borde verkligen ringa och sjukanmäla mig (men inte JAG), sov 2-3 timmar i natt på grund av snoret och jag mådde inget bättre idag alls. Men jag kom iväg till jobbet, ångrade mig att jag åkte dit varje sekund första timman. Sen började jag komma igång något och min kollega Elin dök upp på kontoret med fina presenter till mig(där vände det helt och hållet) dessutom två saker som jag själv spanat på men tänkt att nä onödigt att köpa till mig själv... Sen gick det bara utför igen i takt med att hjärnan snorfylldes hopade sig dom tekniska problemen, strulig dag på jobbet helt enkelt. Handlade lite snabbt efter jobbet och hade tänkt styra hem lika fort, som vanligt hamnade jag bakom vi-måste-köra-i -30 -fast-det-är-50. Eller hmm självrannsakan är det jag som är lättirriterad och villig på gasen? Skitsamma jag hade god lust att veva ner rutan, hala fram megafonen och ropa; attention please! kan alla som inte vill komma hem innan pensionsdags köra in till kanten och släppa förbi oss andra??

Av Elin fick jag ett glammigt passfodral, kommer att sportas till Lyon, och Lista-boken. Jag älskar listor, bara för er mina 70 (!) närmaste som troget följer bloggen varje dag kommer jag kanske publicera en och annan lista. Tacka Elin för det!


Skorpan gick inte lottlös denna dag, hon har en väldigt snäll moster som jobbar i bokaffär och fick denna fina pekbok idag!

3 kommentarer:

anna sa...

Å Listan-boken vore ngt för mig det! Löv listor!

Evil Emil sa...

Vad faan gör en uppsminkad Annika Lantz på pass-plånboken?

Anna sa...

Emil:
ELLER HUR!