måndag 14 februari 2011

[ANNA] En rejäl bildupdate kommer här!

 Dagens morsa sportar tröjan med armbågslappar och varierar med knuten på sidan.
 Sötgröten fick en ny vårjacka idag! Fasen ho ä sötast i kommun, helt övertygad!
Det blev en långpromenad runt ån idag, gnistrande vacker vinterdag! Så här rosiga blev lilla familjen, vilka blå ögon dom har!
Visar favoriter ur smyckesskrinet, älskar det dimmiga turkosa. Örhängena är nya Pilgrim, armbandet är från  grekiska favvo-ö Skiathos. Sinnessjukt hur bra dom matchar för att inte var köpta tillsammas! Ikväll lagar Linus wok, det är han en jäkel på, till wok är det himla fint med Singha, jag fastnade för rödvinet Piccini hoppas det är gott!


Imorse ringde chefen, hon undrade om jag kunde vara snäll och komma in lite tidigare imorn, sådär rök sovmorgonen(började 10 eg), kollegan är fortfarande sjuk. Inga problem jag kommer, jag gillar mitt jobb och det är så sällan som dom ringer och vill ändra. Jag är så stolt över att försörja min familj. Det finns dagar som jag längtar hem som tusan men jag så här i efterhand skulle vi aldrig vilja ändra oss här hemma med vårat upplägg ( att jag gick tillbaka till jobbet när Skorpan var 7 månader). Linus och Skorpan har fått en sån fin närhet till varandra, den närheten ger sig ju lite lättare för kvinnan när man först bär barnet i 9 nio månader och sedan kanske ammar, jag är glad att dom får möjligheten att bygga den när Skorpan fortfarande är så liten. Vi skulle ledigt göra likadant om och när Skorpan får ett syskon! Förutom vanligt redovisningsjobb imorn avslutar jag dagen med HLR-utbildning. ICA Maxi har köpt in en sån hjärtstartarmaskin som vi som är lite "ansvariga" ska gå en kurs på. Så nu kan ni släpa med er era halvdöda gamla skröpliga släktingar till Maxi, lugnt vi räddar dom på löpande band. Men kom först nästa vecka.

4 kommentarer:

Klara sa...

du är så himla fin i håret, Anna. Jätte vacker.
Ses imorgon

anna sa...

Har ni fortf kvar massage på arbetstid? Det är tamefan den bästa jobbförmån jag har varit med om!

Anna sa...

Klara!
Thank you dear! Det gör vi:)

Anna!
Jajemänsan, dock är det rackarns svårt att få en tid, jag har inte lyckats på läääänge:/

Anette sa...

Underbar jacka!