onsdag 9 februari 2011

[ANNA] Ledig onsdag.

Skorpan är något mer sig själv, underbart. Hon har sovit hela natten inne i sitt rum(som vanligt) utan någon nappassistans denna natt, amen halleluja. Däremot har Linus åkt på min sjuka jag släpade hem förra veckan och är rätt risig. Jag försökte "trösta" honom med en mysig frukost, det funkade riktigt bra:)

Dagen i övrigt roar jag mig med tvättstugan och tar hand om Skorpan så mycket jag hinner med förutom hushållsjobb så Linus ska få ta det lugnt och bli frisk. I helgen väntar jobb och åter jobb, inte mycket annat som hinns med, 06:45-17 lörd och 12-22:15 sönd. Torsdag-fredag jobbar jag med, men "bara" 7 timmars pass. Helgerna på mitt jobb är rätt kämpiga, man har ofta långa pass och det är väldigt högt tryck i butiken. Man tröstar sig dock med en timlön i trakterna 240 pix.

 I Skorpans säng ligger just nu mina gamla barnlakan, som jag hade när jag var lika gammal som Skorpan är. Det kommer från Ikea för ca 30 år sen och heter Ruben, trycket är en liten saga. I Skorpans säng sitter Pingu, han håller på att få små pingvintänder och dreglar en väldans massa så han får låna en dregellapp.

3 kommentarer:

frida sa...

sjukt tjusiga lakan! de skulle jag lätt kunna tänka mig i vuxenstorlek.

förövrigt: I miss you!

Anna sa...

Tack Frida! Eller hur:) Och du jag saknar dig med ska du veta, nu har jag rätt mycket jobb dom närmsta dagarna men sen ska vi styra upp ´ett som det heter här i byn!!
kramar på dig!

Anette sa...

Krya på dig Linus!

Åh, Pingu! Melvin är grymt avis kan jag tänka, han sover nu så kan inte säga det själv. Han älskar verkligen Pingu efter att ha sett en del på sin pappas telefon och nu går det ju även på barnkanalen på förmiddagen...

Hoppas vi får en bra jobbhelg tillsammans! Ska bli kul att förhoppningsvis kunna göra lite nytta :) Känns dock som mina pass är löjligt korta mot din helg.