torsdag 10 februari 2011

[ANNA] Ljuva inrutade vardag.

Fan vad jag gillar vardagliga rutiner och vanor, det är inte alls tråk och enformigt, inte sen vi fick barn. Varje onsdag t ex planerar vi mat för kommande vecka och på torsdagar veckohandlas det. Allt rullar på, på en väloljad räls, man hinner inte tänka så mycket, man behöver inte göra det liksom. Man följer med strömmen lite och ler under tiden.

Idag när jag landade med matkassarna möttes jag av en helt överlycklig dotter, hon tjoade och skrattade helt hysteriskt när jag kom. När man har barn har man sin alldeles egen välkomstkommitté, det är som att komma hem till röda mattan med blåsorkester som tutar för fullt i näverluren. Dock var min man en trött, sjuk, urvriden trasa. Skorpan har kört järnet idag och det sätter sina spår på hemmapappan, nu ska Linus få lite avlastning. Trots väder och sjukdom håller Linus hårt på frisk-luft-varje-dag-regeln, på vägen köpte dom min favoritansiktskräm på Body Shop. På Body Shop jobbar världens mest enerverande butikspersonal, Blonda Krullhåret, oh my god. Där kan man inte ha bråttom ni. Det ska pratas och pratas och säljas säljas men absolut INTE lyssnas på kunden. Ibland om jag ska köpa nåt där och ser att det bara är hon som jobbar så väntar jag till ett senare tillfälle, så hon lyckas verkligen med sitt säljjobb. Eller så skickar jag min oskyldiga lilla familj i monstrets armar haha.

Helt underbar ansiktskräm lätt och "ofet". Finns alltid i mitt badrumsskåp, perfekt under sminket och doftar ljuvligt.

5 kommentarer:

frida sa...

jag har slutat att handla på Body Shop p.g.a Blonda Krullhåret. pallar inte med henne alltså, god damn!

Anna sa...

Kära Frida!
Fy fan alltså, jag har hellre en finne på näsan än handlar av henne, säger lite...

Anette sa...

Haha, vet exakt vem du menar! Ja hon kan hålla låda hon :)

Visst är det härligt med egen välkomstkommité!

Anonym sa...

Rutiner och listor is da shit när det gäller att få till vardagen. Utan min filofax, aka mitt liv, skulle jag vara helt handfallen.

Anna sa...

Anette:
Hahaha hon är visst kändis alltså;)

Bea:
Hihi en kvinna utan planering är en halv kvinna:)