måndag 14 februari 2011

[ANNA] Ledig måndag.

Efter en natt av helt okej med sömn är vi pigga och glada här hemma! Vid 08:30 smög vi in till Skorpan för att se om hon sov eller vad hon styrde med, som vanligt satt hon där och lekte fullt upptagen med nappen och snuttefilten. Vi åt frukost till Morgonpasset på P3 som vanligt, dom spelade en av familjens nuvarande favvolåtar Take me over med Cut Copy, solen strålade för fullt på dom vita taken här i innerstan och livet är så där härligt! Skorpan har varit helt spattig hela morgonen, fart runt som en liten iller och titt som tätt ställt sig upp och skrattat högt. Hon är inte klok någonstans, oväntat med dom här föräldrarna haha. Nu är nästan den andra framtanden igenom tandköttet, skönt för henne, härligt att hon är sig själv igen.

ett vardagligt frukostbord hos en småbarnsfamilj, där trängs Svennes kaviar med skallra, napp, p-pillerkarta, pipmugg och diverse frukostprylar.

Nu ska jag sminka mig och klä mig för dagen, lunch och sen äntligen ut i friska luften! Man blir ju helt fel när man jobbat och inte hunnit ut knappt på fyra dagar.

Inga kommentarer: