lördag 19 februari 2011

[ANNA] Kvällsstund på Korsgatan.

Skorpan är nattad -nu börjar kvällen hahaha. Nävars låter som det ska bli världens hallabaloo men det ska det guskelov inte, usch jag gillar inte hallabaloo.Vi skippar det dära dravlet Melodifestivalen eller förlåt mig, Mello. Jag blir ändå bara irriterad på dom iq-befriade sketcherna som utgår från att folk är humorlösa och ointelligenta och den dåliga musiken. Det kommer nog säkert en tid när Skorpan vill se det och visst, självklart då gör vi henne sällskap, men än så länge tittar vi på annat. Dock kan jag tycka att "stora" Eurovisions festivalen är lite kul, det är lite stämning och minnen från barndom. Ikväll laddar vi istället upp med en varsin rom&cola och QX-galan istället känns viktigare och mer intressant!

Det här mina vänner är något så smarrigt som quesadillas, mina fina vän Frida är kung i köket och delar med sig av sina smarrigheter på sin blogg. Galet gott och det tog typ 12 minuter alltsomallt att slänga ihop = föräldramat.

1 kommentar:

Mia sa...

Jag måste bara säga att era bilder på Skorpish är jättefina och så blir även jag grymt sugen på att besöka Stadsmissionen efter alla fantastiska bilder från stället :-) Kanske ses där snart då!