onsdag 23 februari 2011

[ANNA] Onsdag..

God förmiddag kära vänner..

Jag och Linus slappar lite i soffan, läser bloggar och betalar räkningar. Tvättstugan och skriva handlings/matlista har vi roat oss med också. Vår fina vän Malin sms:ade på dan i måndags och bjöd hem familjen på kaffe nu i eftermiddag, himla trevligt! Dock fasar vi redan för mördartrappan haha. Malin&Mattias bor allra högst upp i ett väldans högt hus i Vasastan (utan hiss), när man tror att man ska dö och flåsar för fullt, ja då är de alltid minst en trappsektion kvar, tur att man har ett litet lättviktar-barn! Fått höra att någon/några som läser bloggen beställt barnkläder från Grodpojken som jag bloggade om, nu är jag ju väldans nyfiken (och glad att jag inspirerat) kommentera och tala om vem du är och vad du köpt!

Apropå något helt annat, bloggerskan Kissie ( hu sicket åkerspöke!), Linus blir förbannad bara han tänker på henne och vill på något sätt rädda världen från henne; något måste göras som han sa imorse! Jag väntar med spänning, vad ska Linus göra? Tydligen verkar ju Kissie gräva sin egen grav i media just nu så ger vi det bara lite tid så är nog irritationsmomentet borta..

Nä nu ska jag passa på och se om jag kan skapa någon slags frisyr i mitt hår innan Skorpan vaknar och det är full fräs igen.
Första gången som jag upplever att Skorpan faktiskt ser lite lång ut haha.
Dom här två fröknarna har börjat intressera sig för varandra nu och det är jättekul! Innan har det mest varit lek brevid varandra alternativt att Skorpan tagit allt som Vilma plockat upp och ska leka med, nu är Vilma lite större och släpper inte lika lätt ifrån sig leksakerna. Bra, dela med sig ska man lära sig tidigt!  Snart leker dom nog för fullt med varandra:)

2 kommentarer:

Angelica sa...

Fan vad kul att höra att du läser kissies blogg!! hahaha Det är ju dock som Linus säger, NÅT måste göras! ;)
Söta dom är kusinerna!!

Anna sa...

Inte så mycket läser och njuter som förfäras och mår dåligt över hur många unga tjejer som läser och påverkas av den dära silikonstinna, photoshopmissbrukande solariebrända skatan! uschanmej skämmas borde hon, men mest är det synd om henne.