tisdag 1 februari 2011

[ANNA] Joho då!

Trots mitt uschliga tillstånd är det finfinfint idag. Födelsedagar går inte av för hackor inte! Man får precis som man vill och välja allt som ska ätas. Här hemma sover Skorpan eftermiddag och vi har smällt i oss kaffe och bakelse. Gratulationerna strömmar in, fina kort och sms, jag blir så glad! Roligaste kortet stod kollegan Klara för (Linus var inte så pjåkigt det heller, ni får nog se det sen). Skorpan stod också för en liten present, hon firade att hon är 10 mån och 1 vecka med att stå själv utan stöd bara sådär, det var ingen lång stund men väl tillräckligt för applåder. Här hemma är det ett himla applåderande och tjoande när lilla fröken åstadkommer sina små underverk, hon blir så nöjd och stolt så hon nästan spricker. Av min syster fick jag en annan himla bra present nämligen en p-pillerkarta till låns, sådär ja så var Cerazettekatastrofen avstyrd förmodligen och läskiga stavar under huden och ståltrådar i muffen undvikna.



1.) Nä det går inte att låta bli, har man en liten tösabit är det alldeles hysteriskt kul att frossa i små näpna klänningar till sommaren, som denna här idag med små puffiga ankstjärtstrosor till.

2.)Vi ska titta hela tiden, Skorpan pekar och säger titta, vi lyder, en del saker ser vi väldans ofta.

3.) En sak till är ju lite kul att fynda och det är små söta hårspännen, dom högra är nog inte helt omöjligt att jag delar med Skorpan.

4.) Skorpan har börjat tycka att våra kylskåpsmagneter är väldigt roliga(har ju alltid sagt att ungen har humor för dom är ju skitkul) dock är det lite svårt för henne att förstå varför dom går att sätta ditt på kylskåpet och inte på den lika vita släta skåpsdörren precis brevid. Idag fick hon två alldeles egna magneter från sin mosters jobb, en groda och en nyckelpiga(som visst flugit ur bild).

2 kommentarer:

Maria sa...

Grattis!! Du, jag kom på att jag har flera kartor Cerazette hemma som inte kommer snvändas..om du vill ha dom?

Maria sa...

hittade dom:)