fredag 18 februari 2011

[ANNA] Dagsrapport;

Vi avnjöt en en särdeles god lunch på Stadsmissionen, Linus åt jordärtskocksoppa med hembakat bröd och jag ugnsrostade rotfrukter med fetaost och hommus. Till efterrätt cheesecake med bärkompott respektive chokladtårta med blåbärsmousse. Klara, du som alltid tycker det låter så gott, för tusan gör oss sällskap nån dag! Det blev en promenad genom stan på vägen hem, eller det är ju oundvikligt om man ska hem till oss, vi plockade upp en annorlunda gå-bort-blomma då vi är hembjudna till en kollega till mig på lunch imorn. Vi lånade ju som sagt ut vår bil till Mackan, han tackade Linus med en bukett tulpaner, som en riktig man gör helt enkelt. Vuxna män är fina mot varandra.

Gå-bort-blomma till en man, män bajsar mer&oftare än kvinnor, jo så är det. Lugn mina vänner sen när den använts stoppas den givetvis med blomman ner i krukan.

 Dagens morsa i Chanel-inspirerad kofta, ovanpå varje knapp sitter en lite svart tygrosett, piffigt värre.
Äntligen fick vi ihop våra scheman för en fikadejt, fint och välbehövligt, jag har verkligen saknat dom! Kaffe och underbara praliner/fransk chokladtårta på Chocolate.

2 kommentarer:

Linus Forsberg sa...

Vilken stor sminkspegel det ligger framför Johanna!

banditgrrrl sa...

Det var underbart!