onsdag 23 februari 2011

[ANNA] Mera onsdag..

Idag har vi haft en lite småsur Skorpan här hemma vilket vi inte är helt vana vid direkt, vi har ruckat lite på hennes sov/ättider för att vi var bortbjudna på eftermiddagen. Mitt på dagen var hon glad och nästan hela tiden hemma hos Malin&Mattias, förmiddagen/kvällen nja inte solstråle direkt. Dock somnade hon rätt fort på kvällen nu så jag sitter redan klockan åtta i soffan med 98% tålamod i behåll för en gång skull. Ja eller det gör jag ju varannan kväll iallafall. Vi kör nattning av Skorpan varannan kväll för att turas om/för att det inte är helt picknick i parken och för att hon ska vara lika van vid att båda söver henne.

Hur som haver efter den sena lunchen idag så gick vi en promenad i Trädgårdsföreningen, Skorpan fick gunga i lekparken vilket hon tyckte var jättekul. Sen tog vi en tur i växthuset/blomaffären där och plockade en liten bukett med tulpaner till Malin. Himla kul med självplock, botanisera och välja bland alla färger och inte ens dyrare än att köpa en bukett på t ex ICA. Malin hade bakat supergoda moccarutor med strössel på till fikat och efter en stund kom Mattias hem från jobbet och gjorde oss sällskap, fint att få träffa båda. Dock finns det ju knappt något som en lugn fikasittning längre, Skorpan är över allt och ingenstans. Ett lågt soffbord med liten diameter och diverse fina Filippa K-muggar och Matéusfat var himmelriket för Skorpan och svettigt för hennes föräldrar haha. Tur är att hon även om hon ska plocka på ALLT  så är hon ändå väldigt försiktigt med sakerna, hittills har hon inte lyckats ta sönder något. Och lyckas hon ta sönder något som är värdefullt så är det ju mitt fel som förälder för att jag inte hunnit säga till/ta ifrån henne det och inte hennes fel hon är ju fortfarande liten. Hur som så fikade vi och hade det kanske inte jättelugnt med väldigt trevligt! Omtänksamma Malin har gjort dagisefterforskningar åt oss, OM det är så att vi inte får plats på det dagiset vi redan står i kö på så har Malins chef listat dom tre bästa dagisen här i innerstan enligt henne.

Idag sportades gamla favoriter från Orkan-Lia från topp till tå, skjorta och penn-hängselkjol. Uppsytt efter egen design/önskemål. Till detta varierades det med flätor upprullade till knutar.

2 kommentarer:

frida sa...

tack för hjälpen med kartongerna, ni är världsbäst!

Anna sa...

Forsbergs tror på godhet&karma, det var så lite så:)