måndag 7 februari 2011

[ANNA] Måndag.

Slitna familjen det är vi det. Skorpan har varit feberfri sen igår morse, men som sagt nåt är det. Hon är ledsen till och från, natten har varit jättejobbig. Linus har varit uppe hos en ledsen, gnyende Skorpan en gång i timmen, vilket har gjort att jag också sovit minst sagt sporadiskt. Idag har jag bränt av ett nätt 7-17 pass på jobbet och var rätt slutkörd när jag landade i hallen 17:30. Lekte med Skorpan när Linus lagade mat, åt, tog en dusch och har dött en smula i soffan nu. Ska sätta mig med lite jobbpapper och förbereda mig för medarbetarsamtalet jag ska på hos min chef imorron. Under våren ska jag själv hålla i medarbetarsamtal för "min" grupp kassörer, utvecklande och utmanande!

Linds café är väl ändå inge vidare ställe ändå va? Hade beställt tårta därifrån nyligen, dom missade att göra orden, vilket uppdagades när tårtan skulle hämtas, två timmar innan gästerna dök upp. Mänskliga faktorn, klantigt som fan men sånt händer. Kompensation, att köpa valfri annan tårta till fullpris( bra jävla fräckt) men få 4 wienerbröd på köpet, om man köper tårta för 10 pers vad ska man med 4 wienerbröd??? Det fanns väl tre tårtor att välja på, två äckliga och en med nötter som jag inte tål. NÄ, den gick inte fru Forsberg på. Jag blev förbannad, utan att för den sakens skull vara direkt otrevlig/gå till personangrepp( sånt är bara väldigt onödigt och ledsamt), däremot fick dom veta hur jävla dålig service dom hade. Jag handlade minsann inget alls där istället. Nä si så där är jag väldigt principfast, butiker/serviceinrättningar får en chans att räta upp ett eventuellt misstag, sen får dom inte mina pengar mer och jag talar gärna vitt och brett om hur sämst just det stället är. Det mina vänner det är bästa straffet och en sur läxa, man bemöter sina kunder på ett respektfullt sätt, annars blir man av med dom. AMEN.

8 kommentarer:

Angelica sa...

MEN ANNA!!! JAG HADE ALDRIG glömt ord eller liknande! Kom till mig gumman så får ni specialpris ;) Sen så har jag ingenbegränsning på smakkombinationer eller sorter på tårtor :) KRAM

Kolla in på www.angelicascupcakes.blogg.se

Anna sa...

Tack Angelica vad snäll du är!! Det ska jag komma ihåg:)
KRAM

Anonym sa...

Fikar inte där. Min bror gjorde jobb där när dom renoverade och det var allt annat är fräscht i det köket sa han!

Anonym sa...

fikar inte där sedan jag sett en av bagarna doppa pungpåsen i vaniljkrämen

anna sa...

Orden eller ordern? Hade de inte gjort några tårtor alls?! Heeeeelt sjukt i så fall att inte vilja kompensera på bättre sätt!

Anonym 2 - Ojsan. Det kändes ju en bismak man kan vara utan.

Linda j sa...

men anna, det där med skorpan låter ju exakt som det hampus hade!!! eller hur?
jobbigt när man inte kan klura ut vad dom mår dåligt av de små liven. då kan man ju heller inte hjälpa dem att må bättee.
hoppas kommande natt bli bättre.
styrkekram!

Anna sa...

Linda J!
Ja eller hur, tänkte precis vad du skrivit, det är ju inte kul att andra har det kämpigt men på nåt sätt är det ju en tröst att man inte är ensam:) Lycka till med jobbsökandet, jag hoppas ju fortfarande att du ska komma "hem" till oss på Maxi...
kämpa-på-kram till dig!!

Anette sa...

Så dålig service!
Har fått dåliga vibbar från dem ett tag nu, känns inte som de har nån glädje i sitt jobb/bakverk...