tisdag 30 november 2010

[ANNA] Tisdag äre.


Den här köpte jag på jobbet(*reklamreklam*) idag, till Skorpans rum. Superfin och lite retro. Natten som var fick vi sova lite mer, Skorpan och Linus något mer än mig( jag stegade upp 05:20), lovelovelove vårat varma parkeringsgarage 10 meter från porten en sån här morgon! Men smakar det så kostar det i innerstan, närmare bestämt 800:- varje månad, men värt varenda öre! Att veta att det finns plats varje dag, att det är låst och uppvärmt. Nu har jag fått in lite schwung på att backa in i den minst sagt trånga rutan mellan en betongpelare och en annan bil( trångt som stryk vill jag lova) men övning ger färdighet!

När jag kom hem från jobbet idag hittade jag familjen och vår granne Viktor i köket, senare kom även hans kvinna, Frida upp en sväng också. Härligt med fina vänner nära. Härom natten när Skorpan var vaken och röjde hela natten fick Linus erbjudande om att titta över på lite nybakt bröd hos grannen Jesper( måste ju älska våra grannar och deras dygnsrytmer haha, perfekt för småbarnsföräldrar haha). Linus tog dock inte an erbjudandet, han var föööör trött. När Skorpan sov sin eftermiddagslur drack Linus och jag kaffe och pratade om dagen på respektive jobb, det gör vi varje dag när jag kommer hem, om jag jobbat dag. Man ska ta till vara på varandra, sitta ner och prata lite varje dag.

För övrigt när jag åt min matlåda idag fick jag höra att vi har en minst sagt driftig prao (årkurs 8 tror jag, typ 15 bast) just nu. Att dom är driftiga tillhör väl inte direkt vanligheten, inte i den ålderna. Men den här killen drog på sig ullstrumporna och gick på i livet kan man säga. Dag två på Maxi hade han förslag på diverse ombyggnationer och omflyttningar på varor, så det skulle bli lite bättre. Haha här blygs vi inte. Underbart!

 Dagens frisyr, Flock Of Seagulls, ja det ser ni ju själva liksom.

1 kommentar:

Anette sa...

Så härligt morgonrufs!