fredag 12 november 2010

[ANNA] Studiebesök!

Efter lunch har vi varit på studiebesök på en förskola som ligger i närheten av vårat hem. Där jobbar vår vän Malin, Linus och jag har inte så mycket dagiserfarenhet då vi båda har varit dagmammebarn. Nu är vi dock mer informerade. Malin guidade oss runt och vi fick träffa den snälla personalen och dom rara barnen. Förskolan kändes helt i vår smak, bästa vi kunde tänka oss! Massor utomhuslek, barnen sover alltid sina tupplurer i sina barnvagnar utomhus, maten kommer från Delikatessbutiken, massor olika utrymmen där var aktivitet hade sin plats(så barnen inte stör varandra med olika lekar/aktiviteter) nytt&fräscht och till sist det bästa av allt, några barn OCH massor personal OCH höga krav på personalens kompetens. Det fanns en tanke bakom allt och man arbetar med Reggio Emilia som pedagogisk inriktning. Hur som, vi är stormförtjusta och ansökan för att ställa oss i kö är redan inskickad så får vi vänta och se. Vi har ansökt om plats från januari 2012, så Skorpis kommer vara hemma med någon av oss tills hon är ca 1 år och 9 månader. Nej jag lämnar en cliffhanger på var det är, det är för få platser för att jag ska avslöja haha.

Dagens fika, ostkaka med blåbärssylt hurra! / Dagens Skorpan i sötaste bodyn med knappar i ryggen och bruna puffiga manschesterbyxor med rosa prickar, rubb och stubb från H&M.

1 kommentar:

Anette sa...

Är nyfiken på vilket dagis det är (och nej vi ska inte söka dit, är för bekväma för att söka något som inte ligger nära). Kan ju kanske slänga iväg ett mail :)