söndag 28 november 2010

[ANNA] Mors!








1&2.) Morronens Skorpan, skjuta dörrar fram och tillbaka är nya favoritsysselsättningen. Morronstunden var lite kylslagen så det fick bli munkjacka över pjamasen. Just den här är en favorit som hon också haft i en mindre storlek. Kommer från Fix, fina detaljer som puffärm , rosetter på fickorna och avtagbar luva.
3.) Morronmys i mammas och pappas säng.
4&5.) Vardagsrumsfönster igårkväll/imorse snön letar sig långt upp på fönstrena numera, 40 cm på sina håll. Jag ser därför inte ut numera utan pall haha.
6.) Väskbyte till något som tål snö och väta lite bättre, den här gamla favoriten åkte fram, stor och rymlig i gammal doktorsväska-modell. Ser ut som ett gammal vintagefynd men har inte mer än 2-3 år på nacken. Det bästa med riktigt skinn/läder är att det slits så snyggt.
7&8.) Adventsstjärnan på fot är ett reafynd (jag och Johanna Köpsén slog till) jag älskar den, påminner lite om en tapet som jag är förtjust i. "Lampfoten" i mörkt trä som hör till använder jag året om fast med en lampskärm då.


I övrigt då? Jodå vi lever. Jag har funderat på en liten affärsidé igen. Jag är ju banne mej genial. Nu tänker jag; borde jag inte öppna en psykologmottagning för bebisar? Där får dom ligga på en liten bebisschäslong medans jag läser deras joller iförd svart polotröja. Jag tänker mig att det låter så här; fan du måste skriva ut något att sova på den här jävla tandsprickningen knäcker mig, måste det vara ärtor i ALL barnmat jag får ju sån uppsvälld och gasig mage av det, alla dessa intryck just nu jag känner mig hyper kan du skriva ut något som gör att allt blir lite luddigt och soft för en stund, den här åttamånaderskrisen är apjobbig jag vill bara grina och känner inte igen mig själv. Så får dom små liven prata av sig lite 40 min en-två gånger i veckan och kommer hem glada och nöjda. Jag skrattar hela vägen till banken eftersom jag tar 1500:-/session.

2 kommentarer:

Johanna med utskrivet efternamn Köpsén sa...

Åh! I dag ska oxå jag byta från lampskärm till stjärna!!!

Anna sa...

Bästa köpet ju:)
puss