söndag 14 november 2010

[ANNA] Igår x 2

Igår döptes Skorpans lilla bedårande kusin Vilmer( det är mitt eget lilla smeknamn på sötnöten) hon döptes självklart till Vilma Linnéa Karlsson. Det var en vacker gudstjänst som förrättades av Björn Frennesson i pampiga Domkyrkan. Jag fick äran att stå på "scenen" med familjen i egenskap av Vilmas gudmor, jag gjorde ett bejublat solonummer genom att hälla upp vattnet i dopfunten. Utan att spilla vare sig brevid eller på mig(då hade det väl garanterat börjat ryka och fräsa). Linus fotade under gudstjänsten så Skorpan myste i morfars knä och tuggade på det som tur var laminerade programmet. Efter dopet bjöds det på fika i församlingshemmet brevid, fina och kalasgoda tårtor! Jag (Linus) sitter och klämmer på en massa fina bilder men först ska familjen få välja vilka dom vill ha som privata så därför spar vi på dom. Men syrran hivar nog ut nåt på sin blogg.

Efter dop/dopfika bar det raskt av till nästa event, på Konsert & Kongress nämligen Mia Skäringers show Dyngkåt & hur helig som helst med mina jobbarkompisar. Innan serverades det räkfrossa, trista var bara att det omnämnts som mat, vilket gjorde att det var många hungriga magar på sina håll. Räkfrossa var nämligen frallor, smör och räkor. Hade man vetat att det var ett litet mellis och inte mat så hade många av oss sett till att fylla magen innan. Lite dum tid att servera ett litet mellis, 17:30, och showen slutade 22:30, knorrknorr i magen vill jag lova. Men men showen var skitbra, Mia är ju som bekant underbar och fick stående ovationer. Fint att hon avslutade med att sjunga Olle Ljungströms En apa som liknar dig, jag är ett riktigt Olle-fan.

Jag fick ett bra tillfälle att rasta min lilla pudding, min vintage Dior, love love lovet it. Den har massor fack, det finns en tillhörande axelrem och den är i toppskick!

Inga kommentarer: