onsdag 17 november 2010

[ANNA] Ledig onsdag.

Fan alltså vi kan knappt erkänna det. Jo ehrm det blev laxburgare på Sibylla till lunch, idag igen! Eftersom vi numera är stammisar där så har personalen blivit väldigt förtjusta i Skorpan och är framme och gullar med henne hela tiden, hon mår som en prinsessa haha. Det blev faktiskt lite shopping också, kan inte avslöja något för tillfället, det blev nämligen likadana av en sak till Skorpan och Vilma i julklapp. Jag vill inte ta risken att lilla Vilmer snor åt sig datorn och så är julen förstörd.

Just nu har vi precis fikat lite på en ny favorit som vi köpte med oss från Linds, Desirébullar. Jag bloggar och Linus läser lite barnforum, just nu om åttamånadersångesten. Känn på den liksom. Det är alltså inte en ångest som varar i åtta månader, thank you lord, utan en liten kris som kan dyka upp när man är runt åtta månader gammal. Barnet ska tydligen komma på att det inte längre sitter ihop med mamman( jävla surprise), vara väldigt mammig/pappig, inse att det är väldigt litet i en stor stor värld och bli lite ängslig inför främlingar. Det ska tydligen också resultera i "klängighet" och dålig sömn. Skorpan har aldrig varit "klängig" eller velat bli runtburen så det kan vi mer än gärna ta isåfall. Kanske man kan få chansen att mysa lite med fröken som helst vill leka själv på golvet. Denna period ska tydligen vara bland det jobbigaste det lilla barnet går igenom under första året så vi ska krama massor på henne och få henne att känna att sig så trygg vi bara kan.

Skorpan sportar sin lussekattbody, sötgröt är va ho ä! Dregellapp ingår stadigt i dagens outfit numera, det är som ett vattenfall från den lilla munnen. Vi har starka misstankar om framtänder i överkäken.



5 kommentarer:

Erika - DET BLIR BRA SÅ bloggen sa...

Åh, Anna, vart är din underbara kofta ifrån??

SIS sa...

Vilmer lovar att inte tjuvkolla på datorn så du kan lägga upp bild på dagens shopping ;) hihi
Himlans vad söt Skorpis är i lussekattsbodyn, så söt så man vill äta upp henne.
Men sablar vad snygg du är sis! Skitsnygg. Vilken fin kofta, jättefin :)
puss

Anna sa...

Erika!
TACK! Dessvärre är den två år gammal från Vero Moda.

Sis!
Tack tack tack vad glad jag blir, näe haha vi suger på karamellen;)Snart är det julafton:)

Anette sa...

Så fina bilder på fina tjejer! Skorpan ser så "vuxen" ut på den här bilden, riktigt stor :) Usch så fort det går...

Melvin var likadan, det är först nu som han vill att vi ska bära på honom för att han ska komma upp och se bättre/ha saker. Hoppas hon slipper bli orolig, men med massor av kramar och omtanke från er ska det nog gå bra!

Kram

(fasen att jag inte kom att tänka på laxburgaren idag när jag var på stan, hade varit gott)

Anna sa...

Tack tack Anette:)
Ja det är fasen inte lätt för dom små liven ibland.
Massor kramar på både dig och Melvin!