lördag 6 november 2010

[ANNA] Lite förmiddag.




1+2.)Lek/musik/mys-hörnet.
3.) En gammal träback är leksaksförvaring, att den sen heter Trekanten också gör den ju inte mindre kul haha.
4.) I nacken har Skorpan en tofs av hår som är lite längre än det andra, en riktig synttofs!
5.) Förmiddagens mellis, jag vet inte hur mycket pengar vi lägger på frukt i veckan här hemma, frukt är fan det bästa jag vet!
6.) Min gamla Hokuspokusstol fungerar även som vägspärr för 7-månadersterrorister som bara SKA äta skor i hallen. Mmmm suga, slicka och bita på skor, skor som trampat i lera, hundbajs och gamla fimpar. Varför inte liksom!

Nä nu ska jag börja packa ihop mina saker för att snart bege mig mot Tornby och jobbet. Idag jobbar jag till stängning(vilket innebär nånstans 22:20 när vi låst och plockat iordning) intressant, jag brukar vara dödstrött 21:30 numera och gå och lägga mig 22:00 haha. Idag känns det i mitt föräldrahjärta ska ni veta, det enda jag vill är att vara med Skorpan, pussas och leka. Men nu är det som det är. Det finns inget som säger att jag ska få privilegiet att vara hemma alltid, det är precis lika synd om Linus. Jag är vuxen, när man är vuxen biter man ihop. Nä jag tar sikte på nästa vecka då jobbar jag bara TVÅ dagar hurra!! Då känns det hela mycket lättare!

3 kommentarer:

Carola sa...

Åh vilken fin blogg du har & en alldeles bedårande sör Skorpan :-) Underbara bilder & verkligen jätte kul att läsa er blogg. Den är helt underbar. Läser varje dag & ibland två gånger ;-) En stalker ;-) ( Eller hur det stavas ) Hur får du till b ilderna så bra? Mina hamnar mest huller om buller? Svårt att få två bredvid varann. Hoppas det går bra på jobbet. Vet hur jobbigt det är att va ifrån sina barn. Kram Carola ( maxi ) lolasalsklingar.blogspot.com

Anna sa...

Nämen hej Carola!! Haha hade ingen aning om att du med hittat hit och att även du har en blogg:)Ja bilderna är lite trixiga att få bra placering på sen det kom en ny verision av blogspots layout för en tid sen, förut fick man bestämma mer själv var bilderna skulle placeras det älskade jag!Nu sliter jag mitt hår oftast;)
kram på dig och kul att du läser!

Anette sa...

Hoppas det gick bra med jobbandet! KRAM