måndag 1 november 2010

[ANNA] Ljuvligt att komma hem.

Första dagen tillbaka på jobbet har varit mycket bra! Härligt att träffa alla igen! Första timmen vid skrivbordet var jag lite förvirrad och kom knappt ihåg vilken ände jag brukade börja i haha. Sen så lossnade det och det var som aldrig varit därifrån. Dagen på jobbet har gått i 110 så jag har knappt hunnit tänka på min kära lilla familj, men när jag satte mig på cykeln för att trampa hem blev jag överfylld av längtan och cyklade som en tok hem. Tog cykeln idag, gör nog det resten av veckan med. Det är ju skönt att cykla, så länge det är uppehåll och fint väder, jag inte jobbar stängning och inte ska veckohandla finns det ju faktiskt ingen anledning att ta bilen. Idag slutade jag klockan fyra, jag hade garanterat suttit en kvart vid varje rödljus i bilen. Skorpan vaknade en kvart innan min klocka ringde imorse, underbart! Vi fick en kvarts familjemys i sängen och jag fick frukostsällskap! Pepparkaksklänningen jag spanat in på nätet, som Linus och Skorpan inhandlade idag var precis så söt som jag misstänkte. Vad jag inte sett på nätet var att det medföljde en stjärnformad pepparkaksmössa, vi fick oss ett gott skratt när Skorpan provade den. Trodde hon skulle slita av sig den direkt, men inte, nä hon kröp snällt runt med den på huvudet.

Förövrigt är min man inte till låns överhuvudtaget, bäst jag säger det innan. När jag hade kommit hem från jobbet hade han frostat av frysen på helt eget infall. Jag kom hem och busade med Skorpan sen fick jag sätta mig vid dukat bord. Min hemmapappa är underbar!

1 kommentar:

Anette sa...

Skönt att dagen varit bra. Just känslan när dagen är slut och man ska hem till älsklingarna är oslagbar! Åh så söt hon är i klänningen :)