onsdag 10 november 2010

[ANNA] Lilleputtland.

Här hemma är det full rulle, Skorpan älskar att resa sig och stå upp. Så fort hon hittar minsta grej att ta tag i och häva sig mot så står hon upp. Inga mer darriga spagettiben, en nonchalant armbåge mot t ex soffbordet så står hon där. Det ser nästan lite overkligt ut, hon ser inte ut som den bebis hon faktiskt är fortfarande(7,5 månader) massor hår, hon ser ut som en liten människa helt enkelt och ändå så så liten med sin storlek 68.


I övrigt så har Vilma och syrran busat och fikat med oss och Skorpan dragit fram och spridit ut farsans tidningar 102 ggr.


2 kommentarer:

Anette sa...

Är ju mycket bättre utsikt när man står! Men snacka om att hon är tidig :) Melvin var ju väldigt lugn och nöjd med livet på ryggen, haha! Men det var då det...

Anna sa...

Eller hur haha, man ser hur nöjd hon är att hon inte missar något(hon är som sin mor, det är ett som är säkert!) Hon är bråttom lilla fröken, vi svettas haha. Intressant om man vi får ett syskon och ser vad det blir för skillnader. Det verkar ju vara jättestor skillnad mellan olika barn.
kramar!