tisdag 9 november 2010

[ANNA] God kväll i snövädret!

Här hemma är vi uppkurade i soffhörnan. Jesusbarnet sover i sin lilla krubba sedan en timme tillbaka. Vi gav oss ut i snömodden efter lunchen, lite luft måste man ju ha. Vi fick med oss syrran&Vilma ner en sväng på stan. det var ingen picknick i parken att ratta barnvagn idag, en försmak på vad som komma skall antar jag. När vi kom hem kom Malin förbi hos oss på väg hem från jobbet och hämtade upp mig. Himla fint, man behöver sina vänner också, och det dröjer dessvärre lite för länge mellan gångerna när scheman och liv ska passas in. Det bar iväg ner på stan igen, tur att hon också älskar julpynt(speciellt Indiskas) så vi fluktade lite. Malin har bokat biljetter åt oss till Elvis i glada Hudik HURRA!!! Så rackarns fint, det är DOCK inte förrän i slutet av MAJ, känns som en evighet dit men oj vad kul det ska bli! Vi hämtade ut biljetter och tog sedan en kaffe på Fräcka Fröken.

Nä vi sitter här och gäspar håll tummarna för en sömnrik natt, men man ska inte ropa gay förrän man är inne i häcken som vi säger.

2 kommentarer:

syrran sa...

hahahahah man ska inte ropa gay förrän man är inne i häcken ...hahaha ni är för roliga däruppe! Shit vad skoj med Elvis i glada Hudik! :) :)
puss

Anna sa...

Eller hur;) äh vi säger bara sanningen här uppe vetni;)